Resultaten Chi Massage Machines

Wat doet een chi machine?

1. Zuurstofverrijking van het lichaam / Veiligheidscontrole voor de gezondheid


De wervelkolom is het centrale draaipunt in het menselijk lichaam en wordt beschouwd als de meest belangrijke element van het skelet. Wervel verwondingen kan leiden tot gezondheidsproblemen en beperkingen van andere ledematen. De Chi-Vitalizer helpt de rug, de zenuwen en de spieren te ontspannen die een constante druk van het lichaam ervaren.

2. Elimineert vermoeidheid / verbetert slaapstoornissen


Wanneer u uw gezondheid verwaarloost, zal uw lichaam verder verslechteren. Onderzoek toont aan dat gebrek aan lichaamsbeweging één de belangrijkste oorzaken is van ziekten zoals hartaandoeningen, slechte bloedsomloop en gewichtsproblemen. De Chi-Vitalizer is speciaal ontworpen voor een betere doorstroming van bloedvaten en lymfeklieren, het verhoogt het metabolisme, versterkt het immuunsysteem, verbetert de atletische prestaties, masseert en ontspant de spieren en bevordert de vrijlating van de bebouwde toxinen die van nature in uw lichaam worden opgebouwd. Wanneer het lichaam gezonder wordt, heeft meer energie tijdens de dag, en u slaapt beter 's nachts.

3. Verhoogt Metabolisme. Vermindering van vet


Metabolisme is het chemische proces binnen een levende cel of organisme dat nodig is voor het onderhoud van het leven. Tijdens het metabolisme worden stoffen in de cellen uitgesplitst om energie te scheppen voor vitale processen, zoals de werking van de ademhalingsorganen, bloedsomloop en de algehele energie. Deze verdeling zorgt voor een verbranding van vet. De Chi-Vitalizer verhoogt dit metabolisme. Ook al zijn er ervaringen van mensen die melden dat ze wat gewicht zijn verloren, we gaan zelf niet promoten dat dit toestel ook drastisch uw gewicht zou doen verliezen zonder beweging te doen...

4. Verbetert de bloedcirculatie


Naarmate mensen ouder worden stapelen vet en andere onzuiverheden zich op, slibben bloedvaten en slagaders dicht. Hart aanvallen zijn vaak het gevolg van de beperkte bloedtoevoer naar en vanuit het hart. Omdat de Chi machine circulatie verbetert, profiteren hartslagaders van een verbeterde opname van zuurstof, hetgeen weer resulteert in minder verdichte slagaders. Het toestel wordt gebruikt door patiënten die lijden aan diabetes, lymfoedeem, kanker, hart-afwijkingen en diverse andere medische aandoeningen.

5. Verhoogt het immuunsysteem


De Oxy Chi  Machine creërt een natuurlijke afweer tegen virussen. Infecties verminderen en beschadigde cellen herstellen.

6. Een ideale gezondheidszorg apparaat


Massagetherapeuten erkennen de Chi-Vitalizer als de ideale gezondheidsapparaat, omdat de gebruiker ontspant terwijl er ook een gezonde dosis lichaamsbeweging wordt gegeven. Vele hulpverleners, masseurs en gezondheidswerkers bieden Chi Vitalizers in hun praktijkruimte aan cliënten om eerst 5 à 10 minuten een massage therapie te krijgen om zo eerst volledig te ontspannen zodat daarna een diepere massage kan bereikt worden. Nogmaals, de belangrijkste functies van dit toestel zijn het verlichten van rugpijn, toename van zuurstofverkeer en bevordering van volledige relaxatie. Het bereikt deze functies door het stimuleren van de sympathische zenuwstelsel, de wervelkolom en wervels. Het levert meer zuurstof naar de cellen, dat zorgt voor herstelling en verjonging van cellen. Ook door een toename van de bloedcirculatie, verhoogt het algehele energie-niveau.

7. Voorkomt van hart-en vaatziekten


Wanneer een persoon ouder wordt en minder beweging doet, beginnen de slagaders in het lichaam te harden. Als dit samengaat met slechte voedingsgewoonten, kan de persoon een kandidaat voor diabetes zijn, verminderde bloedcirculatie krijgen, een beroerte, of, in sommige gevallen een hartaanval. De Chi Vitalizer heeft een grote impact, omdat de machine zachtjes masseert en het lichaam beweegt zonder buitensporige inspanning op het hart. En het toestel reduceert ook de bloeddruk.

8. Fungeert als een multi-functionele gezondheidszorg en het aanvullen systeem


De Chi-Vitalizer heeft een impact op de gezondheid van de gebruiker op verschillende manieren. Het ontspant het lichaam, de geest verscherpt, en het verhoogt de interne metabolisme, rekt de spieren en verbetert de bloedsomloop. De gebruiker zal onmiddellijk de voordelen zien, zoals een betere gezondheid, flexibiliteit en vrijstelling van chronische pijn als gevolg van ziekten, rugklachten, diabetes en lymfoedeem.

9. Recupereert goede zuurstof niveaus in het lichaam


Na het gebruik van de machine, krijgt de gebruiker de ervaring van een diepe en bevredigende ontspanning. Het gevoel is een gevolg van de toegenomen zuurstof binnen het lichaam. Zodra de machine stopt voelt de gebruiker een stroming vanaf de onderkant van de voet tot helemaal aan het hoofd, soms gepaard gaande met tintelende sensaties, tot in de toppen van de vingers.

10. Detecteert aankomende ziekte


De constante beweging van de Chi-Vitalizer zal de gebruiker attent maken op alle kwetsbare delen van het lichaam. Regelmatig gebruik zal bijdragen tot het voelen van probleemgebieden in het lichaam, en zal de symptomen van deze aandoeningen verlichten.

Samengevat: te verwachten resultaten


1. De beweging die in het lichaam ontstaat door gebruik van de chi machine, heeft uiteraard z’n uitwerking op de rugspieren en de ruggengraat. De wervels nemen tijdens het schudden geleidelijk aan hun juiste plek in. De spieren worden gemasseerd en ontspannen daardoor. Lichte spierpijn is dan ook in principe geen beletsel voor gebruik van de Chi Machine. Ook een vroegere hernia is dat niet (wel een acute).
2· ontgifting: (belangrijk: genoeg water drinken, eventueel voor en na de sessie één glas water)
3· stressvermindering met vermindering van de daarbij horende klachten als spierspanning, hoofdpijn, migraine,...
4· verminderen van rug- en nekklachten. Let wel: voorzichtig bij ernstige rugpijnen!
5· een betere bloed- en lymfecirculatie. Het lichaam bevat meer lymfevocht dan bloed en de belangrijkste functie ervan is het lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Het lymfestelsel bevat echter geen pomp zoals het bloedvatenstelsel, maar wordt uitsluitend geactiveerd door beweging. De Chi Machine zet de lichaamsvochten in beweging, waardoor een lymfedrainage gestimuleerd wordt. Dit is interessant voor mensen die weinig beweging hebben. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bij kanker en andere chronische degeneratieve ziektes het lymfatisch systeem geblokkeerd of verstopt is, alsof er gelatine in zit die slecht voortbeweegt, in plaats van vocht dat mooi stroomt. Een gezonde lymfestroom is dan ook van vitaal belang.

6· een diepere en rustige slaap
7· meer energie en vitaliteit
8· meer zuurstof in cellen en bloed
9· bloeddruk wordt “gebalanceerd”, d.w.z. dat een te hoge bloeddruk daalt en een te lage bloeddruk zal stijgen.
10· vermindering van reumatische pijnen
11· verhoogd metabolisme
12· cholesterol verlagende werking
13· zuivering van de huid met strakkere en zachtere huid voor gevolg en een gunstige invloed op huidproblemen, zoals psoriasis en eczema
14· balancering van de chakra's en een versterkte verticale energiestroom.

Chi vitalizer ervaringen genoeg om dit eindelijk zelf te ervaren.